Aktualno OG sada Ogulin

Plenković iz Ogulina poručio: 5. srpnja su izbori koji će odrediti budućnost razvoja Hrvatske

Predsjednik Vlade Andrej Plenković boravio je danas u Ogulinu.
S njim su bili i kandidati s liste HDZ-a za 7. izbornu jedinicu. Nakon odavanja počasti poginulim braniteljima na Trgu hrvatskih rodoljuba, obratio se nazočnim članovima stranke u Hotelu Frankopan.

Uime domaćina skupu se obratio Tomislav Lipošćak, a potom i nositelj liste 7. izborne jedinice Tomo Medved.

Učinila je to i kandidatkinja na ovoj listi,  bivša ministrica Nada Murganić, v.d. predsjednica Županijske organizacije HDZ-a.

U našem programu, kazao je premijer, kanimo stvoriti preduvjete da prosječna plaća u Hrvatskoj dođe na 7.600 kuna, a minimalna plaća bude 4.250 kuna, da povećamo mirovine za 10 posto, da damo za samozapošljavanje 130 tisuća kuna i da stvorimo novih 100 tisuća radnih mjesta.

“Želimo i  da Hrvatska krene onim putem kojim smo vodili zemlju u protekle četiri godine, a to je odgovorno vođenje javnih financija, snažna reputacija na međunarodnim financijskim tržištima i prema financijskim institucijama i novi moderni suverenizam ojačan našim međunarodnim položajem i utjecajem Europske unije”- naglasio je Plenković. Što je još rekao, pogledajte u našem video prilogu:

Vlada je, izdvojio je Plenković, osigurala normalno funkcioniranje države za vrijeme korona krize, stoga svi dobivaju plaću i mirovinu i nijedan segment funkcioniranja države nije u pitanju.

„To znači da smo sigurna Hrvatska”-rekao je Plenković.