Aktualno Županija

Tri kaznena djela, dva prekršaja, narušavanje reda i mira u Karlovcu i Ogulinu

Vozilom upravljao pod utjecajem alkohola, oduzeo prednost prolaska i vozio u suprotnom smjeru
Jučer u gradskoj četvrti Banija u Karlovcu policijski službenici utvrdili su da 71-godišnjak upravlja osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,68 g/kg te da ja oduzeo prednost prolaska drugom vozilu i u križanju ušao u suprotni smjer. Vozač je isključen iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebne prostorije policije te će protiv njega nadležnom sudu biti podnesen optužni prijedlog.

U rijeci Korani pronađen leš nepoznate osobe
Policijski službenici postupali su po dojavi građana koji je u kanjonu rijeke Korane na području Pavlovca uočio beživotno tijelo nepoznate osobe. Slijedom toga, pretragom zahtjevnog terena ronioci Interventne jedinice policije Policijske uprave karlovačke su jučer 28. lipnja u rijeci Korani pronašli leš nepoznate osobe koji je izvučen iz rijeke. Policijski službenici proveli su očevid, a u cilju utvrđivanja identiteta osobe i okolnosti stradavanja provodi se daljnje kriminalističko istraživanje.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su tri kaznena djela, dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira (Karlovac, Ogulin) i tri prometne nesreće s materijalnom štetom.

Posljednje objavljeno

Dvije ruske školarke zapalile 195 tona slame, htjele snimiti video za TikTok

OgPortal

Konobari, vozači, čuvari, susjedi – svi će moći kontrolirati imate li covid propusnicu

OgPortal

U Ogulinu sedam novooboljelih osoba

OgPortal

Trening trenera OCD-ova – strojarstvo

OgPortal

Lokalni izbori: Diljem Hrvatske otvorena birališta

OgPortal

Izrael upotrijebio 500 tona bombi za napad na tunele Hamasa

OgPortal