Aktualno OG sada Ogulin

Restart koalicija očekuje 7 mandata u 7. izbornoj jedinici

Tek nekoliko dana dijeli nas od nedjeljnih parlamentarnih izbora, a predizborna kampanja ulazi u samu završnicu. Danas su tako kandidati sa liste Restart koalicije za 7. izbornu jedinicu, predvođeni nositeljem liste Zlatkom Komadinom, posjetili Ogulin.

Uslijed epidemije koronavirusa nije održan klasični predizborni skup, nego su predstavnici ove koalicije, na Trgu Petra Stipetića, priliku iskoristili za druženje i razgovor sa građanima, a na stolu sa promidžbenim materijalima našla su se i sredstva za dezinfekciju.

U svom obraćanju medijima, nositelj liste Restart koalicije i Primorsko – goranski župan Zlatko Komadina, istakao je da je 7. izborna jedinica najraznolikija izborna jedinica i pokazuje svu ljepotu i raznolikost Hrvatske.

Rekao je i da je Ogulin pravo uporište socijaldemokrata, te napomenuo:

 

Prliku za druženje s građanima ovog prijepodneva iskoristio je, među ostalim kandidatima Restart koalicije, i Ogulinac Ivan Vuković, koji se na listi nalazi na 6. poziciji. On se u svojoj izjavi novinarima osvrnuo na aktualno stanje s epidemijom koronavirusa u Hravtskoj, koja je posljedice ostavila i na organizaciju i sam tijek predizborne kampanje. Prema njegovim riječima, izostali su veliki predizborni skupovi, ali ni to ne smatra lošim, jer je kroz kampanju fokus stavljen na direktan kontakt sa građanima na terenu, kao i putem elektroničkih medija.