Aktualno Magazin Zabava

VIDEO – Kad vidite što je ovaj tip napravio, shvatit ćete zašto postoji ona – ‘ne pokušavajte ovo kod kuće’

ZA OVO MORATE BITI LUDI

Dok su neki kreativnog muškarca pohvalili zbog neustrašivosti i kreativnosti, drugi misle da je njegov performans poprilično neodgovoran i opasan
Instruktor paraglidinga i samoprozvana ljenčina nedavno je objedinio svoje dvije strasti kada je letio iznad jugoistočne Turske sjedeći na kauču i gledajući TV.
Hasan Kaval (29) stavio je kotače i padobran na svoj kauč, a dodao je stolicu, televizor i lampu kako bi sve nalikovalo na njegov dnevni boravak u kojem provodi većinu dana.
Snimka njegovog leta ubrzo je postala viralna, a jasno je i zašto. Kaval tijekom cijele akrobacije nije bio vezan, već je izgledao nevjerojatno opušteno. Između ostalog, obuvao je papuče, pio piće i mijenjao kanale na TV-u.
Video je dosad pregledan više od 520.000 puta na YouTubeu, a podijelio je korisnike. Dok jedni hvale Kavala zbog kreativnosti i neustrašivosti, drugi su ga nazvali neodgovornim.

“Ovo je trebalo oznaku ‘ne pokušavajte ovo kod kuće’”, “Zašto nije zavezan? Ima li posljednju želju?”, “Daj, stari, digni se s kauča danas i nešto napravi. Barem izađi na svjež zrak”, “Ovo je preludo, nije ni vezan”, samo su neki od komentara. (net.hr)