Aktualno Sport

Fenerbahče, Bešiktaš, Inter, Lokomotiv, Verona, a sad još jedan klub šalje signale…

NOVA PRILIKA ZA MARIJA MANDŽUKIĆA! JAVIO SE NOVI KLUB KOJI GA ŽELI SPOJITI S JEDNIM DRUGIM VATRENIM

Nakon što se javno zahvalio domaćinima u Kataru i zaključio tu sedmomjesečnu ekshibiciju na Bliskom istoku, Mario Mandžukić uzburkao je nogometno tržište i sve je više klubova koji ga žele u svojim redovima…

Prije nekoliko dana pisalo se o angažmanu u Interu, tu je informaciju objavila Gazzetta, no čini se da nije jedini klub u Italiji koji želi Mandžu, uz već ranije poznat interes Beneventa i Verone.

Naime, Fiorentina News piše da je u igri i – Fiorentina.
Iako mu je već 34 godine na leđima, ali i sezona s tek osam utakmica u nogama, i to u katarskom Al Duhailu, Mario Mandžukić itekako je zanimljiv europskim klubovima.
“Mario je šokirao vlasnika, traži osam milijuna eura”, tako su ruski portali reagirali nakon što jer Hrvat tražio ugovor na dvije sezone.

Za Mandžukića je opasno zagrizao milanski Inter, a svoj pristanak da Marcelu Brozoviću dovedu bivšeg suigrača iz reprezentacije dao je i trener Antonio Conte. To je svakako velik preokret, a za mnoge i iznenađenje što ga želi tako moćan talijanski klub.

Posljednja u nizu je Fiorentina.

“Što se tiče interesa Intera, Mandžukić im nije u ovom trenutku opcija jer im je prioritet Olivier Giroud.”, piše pouzdani novinar Gianluca Di Marzio.

Upravo je u Fiorentini na posudbi Milan Badelj iz Lazija još od 2019. godine i sigurno da bi ta suradnja bila i više nego fantatsična…(jutarnji.hr)

Posljednje objavljeno

Mišja groznica – prijavljeno 8 slučajeva, svi s ogulinskog područja

OgPortal

Talijanki odjednom ubrizgali šest doza Pfizerova cjepiva, ovakav slučaj je nezapamćen u medicini

OgPortal

Vodovod Modruš – počela gradnja odvojaka za kućne priključke

OgPortal

Teniske vijesti

OgPortal

Tijekom vikenda utvrđeno je 178 prekršaja prekoračenja brzine kretanja vozila

OgPortal

Bivši trener Dinama do ponoći se mora javiti u Remetinec, a evo što slijedi ako to ne učini

OgPortal