Aktualno OG sada Ogulin

Još se možete pridružiti radu ogulinskog Kino kluba

U ogulinskom Pučkom otvorenom učilištu i dalje se provode radionice i različiti oblici neformalnog obrazovanja. Vjerujemo da vam je već poznato da je nedavno s radom počeo i Kino klub Pučkog otvorenog učilišta.
Kako doznajemo, sudionici programa Kino klub Ogulin do sada su uspješno usvojili osnovne pojmove režije, praktični dio kamere, pokreta kamere, rasvjete te scenografije. Sljedeći koraci, koji su pred njima, su pisanje projekata, razrada ideja i pisanje scenarija te konačno snimanje.

Ukoliko ste zainteresirani za uključivanje u rad Kino kluba javite se putem elektronske pošte, na adresu [email protected] .

Inače, iz Pučkog učilišta podsjećaju sve sugrađane da je jako važno da i dalje budemo odgovorni. Stoga, sve stranke i korisnike programa Pučkog otvorenog učilišta Ogulin mole da prilikom ulaska i boravka u zgradi obavezno nose zaštitne maske te obavezno dezinficiraju ruke sredstvima postavljenim na ulazu, a radi prevencije širenja bolesti uzrokovane virusom COVID-19.

Posljednje objavljeno

Odlični rezultati učenika na Festivalu matematike

OgPortal

Odobrena sredstva za projekt “Odrastimo sretni”

OgPortal

Zbog radova nova regulacija prometa na Baniji iduća tri mjeseca: Zatvoren dio Vrazove, smiju stanari, hitne službe i izvođač radova

OgPortal

Prekid vatre u Afganistanu: Ubijeno najmanje 11 civila

OgPortal

Novi mobilni rendgen za vozila na Bajakovu

OgPortal

Za Ogulinski festival bajke dobivena potpora od 100 tisuća kuna

OgPortal