Aktualno OG sada Ogulin

Dvije oboljele osobe su s područja Ogulina

Tijekom jučerašnjeg dana obavljena su 93 testiranja na virus COVID-19. Od ukupno testiranih osoba tri su nalaza pozitivna. Dvije oboljele osobe su s područja Ogulina, od čega je jedna osoba bliski kontakt već prije oboljele osobe i nalazila se u samoizolaciji. Za drugu oboljelu osobu u tijeku je epidemiološka obrada. Treća oboljela osoba je iz Karlovca i također je bliski kontakt već prije oboljele osobe te se nalazila u samoizolaciji. Sve tri su muške osobe, od čega dvije osobe starije životne dobi, a jedna mlađa osoba.

U Karlovačkoj županiji je ukupno (od veljače) 87 oboljelih osoba, od čega se troje (3) pacijenata nalazi na bolničkom liječenju u OB Karlovac. Nitko od njih nije priključen na respirator.

U samoizolaciji se nalazi 186 osoba.

Jučer je obavljen nadzor gospodarskih djelatnosti na području Slunja. Nadzorom inspektora CZ obuhvaćeno je 11 gospodarskih subjekata – 3 trgovine, 3 ugostiteljska objekta, 1 benzinska pumpa, 1 poslovnica Hrvatske pošte, 1 pekara, 1 frizerski salon i 1 trgovački centar. Tijekom nadzora nije zabilježeno kršenje propisanih mjera.