Aktualno OG sada Ogulin

Kroz 4 godine prikupili oko 2,5 tone plastičnih čepova

Ogulinci su i ovaj put poduprli akciju prikupljanja plastičnih čepova, koju su, drugu srijedu za redom, organizirali članovi Udruge “Perunika”. Radi se o plemenitoj akciji pod nazivom “Plastičnim čepovima do skupih lijekova”, koju je na razini cijele države pokrenula Udruga oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske iz Čakovca. Sredstva prikupljena na ovaj način koriste se za liječenje oboljelih članova ove udruge, a za koje su im potrebni vrlo skupi lijekovi.

Tako su tijekom prijepodneva Ogulinci na Trg Petra Stipetića donosili plastične čepove koje su marljivo prikupljali, a bila je to posljednja akcija u organizaciji Udruge “Perunika”. Prema riječima članova ove udruge, razlog su objektivne okolnosti koje su prvenstveno vezane uz organizaciju transporta do Čakovca. Inače, “Perunike ” su tijekom protekle 4 godine, organizirajući ove akcije uspjeli prikupiti i u Čakovac predati više od 2,5 tone plastičnih čepova.

Kako doznajemo, akciji  su se priključili i vjernici Župe Gospe od čudesa Oštarije, Skradnik, Cerovnik  i Vojnovac, sa popom Antom Luketićem, te  prrikupili 275 kilograma čepova.

Posljednje objavljeno

Odlični rezultati učenika na Festivalu matematike

OgPortal

Odobrena sredstva za projekt “Odrastimo sretni”

OgPortal

Zbog radova nova regulacija prometa na Baniji iduća tri mjeseca: Zatvoren dio Vrazove, smiju stanari, hitne službe i izvođač radova

OgPortal

Prekid vatre u Afganistanu: Ubijeno najmanje 11 civila

OgPortal

Novi mobilni rendgen za vozila na Bajakovu

OgPortal

Za Ogulinski festival bajke dobivena potpora od 100 tisuća kuna

OgPortal