Aktualno OG sada Ogulin

Uspjela prodaja još jedne cjeline HOC Bjelolasica

Prošli tjedan po 21.put zaključeno je zaprimanje ponuda za kupnju preostalih cjelina stečajnog dužnika HOC Bjelolasica do.o. u stečaju, Jasenak I i Pod branom.
Kako saznajemo od stečajnog upravitelja Tomislava Đuričina, na oglas objavljen dana 09.srpnja 2020 godine, kojim je oglašena prodaja imovine stečajnog dužnika po 21.put, za cjelinu Jasenak I prispjele su dvije ponude. Ponude su poslala društva Benek d.o.o. iz Zagreba, te društvo Bioelektro energy 3 S.R.O. iz Slovačke. Viši iznos kupoprodajne cijene je ponudilo društvo Bioelektro energy 3 S.R.O. , te je time njihova ponuda povoljnija. Sukladno zaključku o prodaji Trgovačkog sud u Zagrebu, s najpovoljnijim ponuđačem će se u roku od 30 dana od dana otvaranja ponuda sklopiti ugovor o kupoprodaji, te u daljnjem roku od 30 dana najpovoljniji ponuđač treba obaviti uplatu ostatka kupoprodajne cijene.

Prema tome, preostala je za prodaju još jedna cjelina HOC Bjelolasica, a to je cjelina Pod branom. Ona će vjerojatno uskoro, ponovo biti ponuđena na prodaju.