Aktualno OG sada Ogulin

Novi pokušaj prodaje imovine HOC Bjelolasica – Pod branom

Stečajni upravitelj HOC Bjelolasica d.o.o. u stečaju Tomislav Đuričin objavio je danas prodaju imovine stečajnog dužnika HOC Bjelolasica i to jedinu još preostalu cjelinu “Pod branom” čija utvrđena vrijednost nekretnina iznosi 1.700.000,00 kn. Početna cijena i minimalna cijena (cijena ispod koje se nekretnina ne može prodati) iznosi 432.117,19 kn.

Imovina stečajnog dužnika se prodaje prikupljanjem pisanih ponuda za kupnju koje treba poslati zaključno sa 07.kolovoza 2020. godine. Ponuditelji će o prihvaćanju ili neprihvaćanju ponuda biti obavješteni najkasnije do 14.kolovoza 2020. godine. Više informacija može se pronaći na stranici HOC Bjelolasica.

Kao što smo već pisali, u veljači je prodana cjelina Jasenak 2 koji je kupila tvrtka Benek d.o.o. , a prije desetak dana i cjelina Jasenak 1 koja je postala vlasništvo slovačke tvrtke Bioelektro energy 3 S.R.O.

Posljednje objavljeno

Evo koliko novca smijete prenijeti preko granice bez prijave

OgPortal

Počelo rušenje zgrade bivšeg mirovinskog i socijalnog osiguranja

OG Portal

EMA započela s ispitivanjem lijeka protiv covida-19

OgPortal

Stožer planira testiranje: Kako će izgledati odlazak na svadbu ili koncert?

OgPortal

Capak: Pohana svinjetina je opasnija od AstraZenece

OgPortal

Hoćemo li imati reprizu izbora za gradonačelnika Karlovca od prije četiri godine? Po našoj anketi čini se tako, u drugom krugu ponovo Mandić i Petračić

OgPortal