Aktualno Sport

Tenis – OP San Spin do 16 godina u Zagrebu i PH do 12 godina u Zadru

OP San Spin do 16 godina

Na Otvorenom prvenstvu TK San Spin u Zagrebu ovaj vikend nastupili su Kaja Jerak, Kristijan Kolić, Dorian Salopek i Luka Neralić.

Kod tenisačica, Kaja Jerak izgubila je u 1.kolu od Magdalene Jelić-Rozić iz TK Hrvoje sa 7:6, 6:7, 5:7, a kod tenisača, Dorian Salopek je u 1.kolu pobijedio Juricu Jamića iz Mova sa 6:3, 6:3, Kristijan Kolić je pobijedio Natana Bokuna iz Iteama sa 6:1, 6:1, a Luka Neralić je izgubio od Nazara Olynykova iz TK Ponikve sa 6:1, 6:1.

No, kako je cjelodnevna kiša u subotu prekinula turnir, Kristijan Kolić i Dorian Salopek morali su predati susrete 2.kola jer već danas igraju na novom turniru do 14 godina.

PH do 12 godina

Od 21. do 26. srpnja 2020. godine na terenima TK Zadar održano je HEP Prvenstvo Hrvatske do 12 godina na kojemu su nastupili i članovi Teniskog kluba Ogulin: Marinela Mihalić, Ivan Hasan, Deni Brozović, Magdalena Prebežić, Hristina Simić i Viktorija Sabljak.

Kod djevojčica, Viktorija Sabljak, Hristina Simić i Magdalena Prebežić nisu prošle kvalifikacije jer su izgubile u 1.kolu, aMarinela Mihalić izgubila je u 1.kolu glavnog turnira od Leone Juraj iz Samobora sa 6:2, 6:2.

U konkurenciji dječaka Deni Brozović izgubio je u 1.kolu od Darija Zorice iz Kastva sa 6:1, 6:1, a Ivan Hasan je pobijedio Karla Bulatovića iz TK Ponikve sa 6:3, 6:2. No, u 2.kolu Ivan je izgubio od Maura Mavračića iz zagrebačkog Iteama sa 6:0, 6:0 i ispao iz daljnjeg natjecanja.

No ipak su članovi TK ogulin osvojili jednu medalju s ovog državnog prvenstva, Ivan Hasan je sa Rokom Tadićem iz TK Tween nakon dvije pobjede izgubio u polufinalu muških parova, te je osvojio brončanu medalju. (D.P.)

Posljednje objavljeno

Indija: Rekordan broj umrlih, Tamil Nadu se zatvara

OgPortal

Karlovčanka dobila poziv da primi drugu dozu cjepiva. Ali, postoji problem: Još nije dobila ni prvu

OgPortal

Milanović o neradnoj nedjelji: To je predizborna finta

OgPortal

Iz Nacionalnog Stožera

OgPortal

U Ogulinu 11 osoba zaraženo virusom

OgPortal

Prva pričest

OgPortal