Aktualno OG sada Ogulin

Gradonačelnik Domitrović i po treći put pozitivan!

Gradonačelnik Dalibor Domitrović jučer je obavio testiranje na koronavirus i po treći put je pozitivan! Objavio je to javno, u telefonskom javljanju, u programu Radio Ogulina.

“Već 23 dana sam u samoizolaciji. Osjećam se dobro, jedino me muči izolacijska dosada. Simptoma nemam. Kad sam obavio drugo testiranje, nakon 14 dana, voditeljica epidemiološke službe u Karlovcu  me dobro ošpotala i zamjerila mi što sam uopće išao na testiranje, jer sam, po njima, mogao na posao i bez testa. Rečeno mi je čak da ne poštujem struku, ali se ja pitam-što bi bilo da sam zaražen otišao na posao i među ljude?  Odgovornost i moral  mi nalažu da sačekam negativan nalaz i tek onda se vratim “-izjavio je gradonačelnik Domitrović, uz napomenu da oboljeli od koronavirusa, po preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, nakon 2 tjedna izolacije ne moraju na ponovno testiranje, osim u pojedinim slučajevima.

Unatoč svemu, prati rad gradske uprave, a osim njega još je dvoje djelatnika u samoizolaciji. Projekti se odvijaju prema planovima, njegovi zamjenici su se vratili na radna mjesta i sa njima je u svakodnevnom kontaktu.

Na ponovno testiranje će opet u ponedjeljak i nada se, konačno,negativnom nalazu.

 

 

Posljednje objavljeno

Informatička pismenost, PR i marketing

OgPortal

Macron za inicijativu da cjepiva protiv covida-19 postanu svjetsko javno dobro

OgPortal

Plenković: “Ideja je da se rad nedjeljom zabrani, osim 16 nedjelja u godini”

OgPortal

Kandidat Domovinskog pokreta za župana na tiskovnu došao službenim autom gradske tvrtke! Novinarima rekao da je na godišnjem odmoru, iz Čistoće tvrde da – nije!

OgPortal

Novi kamion za SKG, vrijedan više od milijun kuna

OgPortal

Milanović iz Splita: Gospodi iz HDZ-a bi bilo dobro da prestanu lagati

OgPortal