Aktualno OG sada Ogulin

13. sjednica Gradskog vijeća Grada Ogulina počinje u 9 sati

Kao što smo već pisali, predsjednik Marinko Herman za danas je sazvao 13. sjednicu Gradskog vijeća Grada Ogulina, koja će početi u 09 :00 sati.

Zbog dobro poznate epidemiološke situacije sjednica će se održati video konferencijom, a vijećnike očekuje sljedeći dnevni red:

1. Prijedlog Odluke o dopuni Odluke o plaći i drugim pravima gradonačelnika i zamjenika gradonačelnika za vrijeme profesionalnog obavljanja dužnosti,

2. Prijedlog Rješenja o razrješenju vršiteljice dužnosti ravnateljice javne ustanove Centar za posjetitelje Ivanina kuća bajke
3. Prijedlog Rješenja o imenovanju dužnosti ravnateljice javne ustanove Centar za posjetitelje Ivanina kuća bajke

Glasovanje za točke dnevnog reda obavit će se putem elektroničke pošte na adresu elektroničke pošte predsjednika Gradskog vijeća [email protected] najkasnije do 11:00 sati. Vijećnici će se izjašnjavati o prijedlogu odluka „ZA“, „PROTIV“ ili „SUZDRŽAN“.
Vijećnici koji nisu u mogućnosti poslati svoj glas putem elektroničke pošte bit će telefonski pozvani da svoj glas daju putem telefonskog poziva predsjedniku Gradskog vijeća. Glasovanje putem telefonskog poziva bit će snimano.
Nakon isteka roka za izjašnjavanje, svi vijećnici će se obavijestiti e-mailom o rezultatu glasovanja. odnosno da li je Prijedlog usvojen.