Aktualno OG sada Ogulin

Hvala svima koji su ih podržali – akcija za košarkaško je završila!

“Šaljemo tisuću HVALA svima koji su uplatili, podržali akciju ili na bilo koji način pomogli. SVI ZAJEDNO SAGRADIT ĆEMO NEŠTO, UTKALI STE DIO SEBE U IGRALIŠE I NAPISALI JEDNU SJAJNU PRIČU O ZAJEDNIŠTVU”- navode  na svojoj facebook stranici članovi Košarkaškog kluba Ogulin. I dodaju:
“Teško je nešto pametno i mudro još napisati, ali osjećaj je predivan, jedinstven i teško opisiv riječima. Hvala vam svima od srca što ste si pokloni igralište – najmodernije vanjsko igralište”.
Napominju da je od posljednjeg posta je uplaćeno 2.911,83 kune, danas im je najavljeno da u će u ponedjeljak na računu biti još dvije uplate po 1500,00kn što je ukupno 5.911,83kn.
Prekupljeni iznos je sada 74.902,34kn (sa najavljenih 3000,00), prikupljeno uplatama građana i donatora je 56.067,94kn, sredstva osigurana od strane KK Ogulina 18.834,40 kn, cijena podloge je cca 79.800 ( ovisno o tečaju eura na taj dan ), a razliku  je osigurala Sportska zajednica grada Ogulina.
Troškove prijevoza im ostaju. Cijena još nije dogovorena, ali i to će, kažu,  riješiti. Podloga se nalazi na skladištu u Helmondu -Nizozemska, oko 5 tona težine za transport. Ako sve bude teklo kao do sada, možemo očekivati postavljenu podlogu za igralište  do 15. kolovoza. Naravno,  očekuju  i ranije.
“Hvala vam svima još jedan put, dajte nam malo vremena da se saberemo od sreće, pa idemo printati zahvalnice. Ima ih jako puno, ali potrudit ćemo se”- poručuju košarkaši.