Aktualno OG sada Ogulin

Trideset u hladu

Posljednjih pet dana vrućine i visoke temperature caruju širom Hrvatske, pa tako i u Ogulinu. Uz sunčano i sparno vrijeme temperature idu preko 30 stupnjeva .
U utorak 28. srpnja najviša izmjerena temperatura u Ogulinu iznosila je 33,9 stupnjeva, koliko je izmjereno u 15:22. Dan kasnije, 29. srpnja bili smo svega stupanj dva svježiji. Naime tog dana, u srijedu, najviša temperaturna vrijednost od 31,3 stupnjeva bila je u 17:12. I u četvrtak, 30. srpnja izmjerena je skoro ista najviša temperaturna vrijednost od 31,1 u 15:52. Posljednji dan kolovoza, petak donio nam je još višu temperaturu pa je u 17:27 temperatura bila 32,3 Celzijeva stupnja. Slično je bilo i danas, kada je najviša temperaturna vrijednost izmjerena u 14:50, a  iznosila je 32,2 stupnja.
Prema prognozama pred nama je još par sparnih i vrućih dana, a onda ipak slijedi osvježenje. Do tada, osvježenje potražite na našim jezerima i rijekama ili negdje na moru, mada ni debela hladovina okućnice nije loše rješenje. (podaci AMP Ogulin-Žegar)

Posljednje objavljeno

U Ogulinu sedam novooboljelih osoba

OgPortal

Trening trenera OCD-ova – strojarstvo

OgPortal

Lokalni izbori: Diljem Hrvatske otvorena birališta

OgPortal

Izrael upotrijebio 500 tona bombi za napad na tunele Hamasa

OgPortal

Berlusconi izašao iz bolnice, ali na sporedni izlaz

OgPortal

Nemeth Blažić: Postoji trend pada novooboljelih, ali još nije vrijeme za popuštanje mjera

OgPortal