Aktualno OG sada Ogulin

Ankica Puškarić odradila zadnji radni dan

Današnja gošća radijske emisije Oči u oči, bila je Ankica Puškarić. Dugogodišnja direktorica Turističke zajednice, a potom i ravnateljica Ivanine kuće bajke, prvi posao dobila je u dječjem vrtiću, a potom je bila zaposlenica Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić. Posao direktorice Turističke zajednice preuzela je u vrijeme dok Ogulin nije imao prepoznatljivih sadržaja, ali se to vremenom promijenilo. Njena uloga u otvaranju Ivanine kuće bajke ostat će zapamćena, a taj je projekt zbližio tadašnju vlast i oporbu.

U petak je bio njen zadnji radni dan, te je od sada – penzionerka!

Putem Radio Ogulina, s kojim je uspješno surađivala dugi niz godina, zahvalila se svima na suradnji, u posljednjoj emisiji u kojoj je gostovala kao ravnateljica.  Posebno je istakla važnost medija u prezentaciji turističke slike Hrvatske i Ogulina, što je ona prepoznala na vrijeme. Cvijet i bombonjera nisu toliko vrijedan, ali su iskren poklon, koji su joj na kraju emisije darovali prijatelji s radija.

Ankici čestitamo na svemu što je za Ogulin učinila, te joj želimo da u mirovini provede što duže vremena, koje će, kako je rekla, sada dijeliti sa obitelji i prijateljima.