Aktualno Županija

U rijeci Mrežnici pronađeno mrtvo tijelo

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je devet kaznenih djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira (Karlovac) i jedna prometna nesreća s materijalnom štetom.

U rijeci Mrežnici pronađeno mrtvo tijelo
Jučer je u rijeci Mrežnici u mjestu Sveti Petar Mrežnički pronađeno mrtvo tijelo 28- godišnjaka. Obavljen je očevid, te će se uzrok smrti utvrditi obdukcijom. Nadležnom državnom odvjetništvu biti će proslijeđeno izvješće.

Provale na području Krnjaka i Rakovice
Nepoznati počinitelj je u razdoblju od 31. srpnja do 03. kolovoza provalio u prostorije i skladište trgovačkog društva na području Krnjaka te otuđio dvije motorne pile u vrijednosti većoj od 9000 kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Slunj zaprimljena prijava 61-godišnje državljanke Slovenije da joj je nepoznati počinitelj u razdoblju od 02. srpnja do 03. kolovoza na području Rakovice provalio u vikend kuću i gospodarski objekt te otuđio trimer i motornu kosilicu. Materijalna šteta je veća od 2000 kuna.

Krađa na području Sjeničaka-Utinje
U razdoblju od 22. srpnja do 03. kolovoza nepoznati počinitelj je 69-godišnjaku na području Sjeničaka-Utinje izrezao i otuđio drveni zid sjenika u vrijednosti više tisuća kuna.