Aktualno Županija

Nakon fizičkog sukoba, autom pokušao pregaziti nekoliko osoba

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je osam kaznenih djela, dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira (Karlovac) i jedna prometna nesreća s materijalnom štetom.

Protiv 27- godišnjaka podnijeta kaznena prijava
U kasnim večernjim satima 9. srpnja na parkiralištu u gradskoj četvrti Novi Centar u Karlovcu izbio je fizički sukob između između 27-godišnjaka i 34-godišnjaka. Nakon sukoba, 27-godišnjak je sjeo u svoje osobno vozilo te vozeći se po parkiralištu vozilom je pokušao pregaziti 34-godišnjaka i još nekoliko osoba koje su se tamo slučajno zatekle. Nakon toga je svojim vozilom namjerno udario u kombi vozilo 34-godišnjaka kojom prilikom je nastala veća materijalna šteta. Zbog sumnje da je 27-godišnjak počinio kaznena djela Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom i Oštećenje tuđe stvari, on je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku. U cilju utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja, policija nastavlja s kriminalističkim istraživanjem.

Krađa iz kamper vozila
Jučer u ranim jutarnjim satima nepoznati počinitelj provalio je u kamper vozilo na odmorištu Vukova Gorica te je državljanima Njemačke 34-godišnjaku i 27-godišnjakinji otuđio novčanike s novcem i osobnim dokumentima. Materijalna šteta je veća od 6000 kuna.