Aktualno OG sada Ogulin

Posao na upravljanju projektom koji se financira iz fondova Europske unije

Privremena pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo, komunalni sustav i prostorno uređenje Grada Ogulina, na temelju članka 29., vezano uz članak 19. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi, raspisuje oglas za prijam u službu na određeno vrijeme u Grad Ogulin, Upravni odjel za gospodarstvo, komunalni sustav i prostorno uređenje Grada Ogulina, na radno mjesto financijski voditelj projekta (1 izvršitelj – m/ž), radi obavljanja poslova vezanih uz upravljanje projektom koji se financira iz fondova Europske unije i traje do isteka ugovorenog trajanja projekta, do 2022. godine, uz probni rad od dva mjeseca.

Služba na određeno vrijeme ne može postati služba na neodređeno vrijeme, osim ako Zakonom nije drugačije određeno. Kandidati moraju ispunjavati opće uvjete za prijam u službu, propisane u članku 12. Zakona te sljedeće posebne uvjete:
-magistar ili stručni specijalist ekonomske ili druge društvene struke
-najmanje jedna godine radnog iskustva na odgovarajućim poslovima
-položen državni ispit
-poznavanje rada na računalu.
Za prijam u službu osobe koja je strani državljanin ili osobe bez državljanstva, pored ispunjavanja uvjeta propisanih posebnim zakonom, potrebno je prethodno odobrenje središnjeg
tijela državne uprave nadležnog za službeničke odnose.
Radno iskustvo na odgovarajućim poslovima definirano je člankom 13. Zakona.

Više informacija potražite na službenoj stranici Grada Ogulina.