Aktualno Promo članak

Radionica za partnere

Poslovica kaže „bračni je život lađa koja nosi dvije osobe po divljem moru; ako samo jedna napravi kakav nagli pokret, lađa da će potoniti.“

Partnerski odnosi nam pružaju veliko zadovoljstvu, sigurnost , kada smo zadovoljni s njima pružaju nam osjećaj da smo vrijedni, osjećamo se dobro. No, ponekad ti isti odnosi budu izvor našeg razočaranja, patnje i boli.
U partnerske odnose svaki partner donosi svoj dio „prtljage“ iz svog ranijeg života, ali i određena vjerovanja koja imamo o vezama, nerealna očekivanja, kao i uzročne atribucije, odnosno prebacivanje krivnje na drugog.
Kada imamo nerealna očekivanja od partnera, to dovodi do nerealnih zahtjeva koji potom dovode do nezadovoljstva i razočaranja. Osim toga, komunikacija između partnera često zna biti iznimno loša, te samim tim dovoditi do svađa u odnosu, te ponovno loših osjećanja. Puno je prepreka u komunikaciji koje do tog dovode, kao što su npr. monolozi, razlike u bontonu razgovora, neizravnost poruke koju šaljemo (pa time istu takvu i dobijemo ) i sl.
U suradničkom odnos oba partnera problem vide kao zajednički i shvaćaju da se on može uspješno riješiti jedino ako će partneri međusobno surađivati.

Kako bismo poboljšali odnos sa svojim partnerom Lovris za psihodijagnostiku i savjetovanje Vas poziva na radionicu za partnere koja će biti 31.08. s početkom u 16:30.
Prijave se primaju do 28.08. Cijena radionice je 150 kn (po paru).

Na radionici ćemo razgovarati o slijedećim temama:
• vjerovanje o vezama
• iskrivljenja vjerovanja
• nerealna očekivanja
• uzročne atribucije
• negativne misli u podlozi
• povećanje pozitivnog u partnerskog odnosu
• trening komunikacijskih vještina
• procjena: svaka će osoba u paru dobiti nekoliko upitnika koji će joj i objektivno pokazati njeno zadovoljstvo odnosom.

Ukoliko se netko odluči za rad na svom odnosu, a ne želi biti na radionici, slobodno se može obratiti te ćemo raditi individualno.

Sve informacije, prijave i upiti na kontakt :
mobitel: 099/789-7855
mail: [email protected]
facebook stranica: Lovris za psihodijagnostiku i savjetovanje

Dobrodošli ????

Psihologinja Ines Galetić Žagar, mag. psych
Kognitivno-bihevioralni psihoterapeut u superviziji