Aktualno Županija

Čak 11 kaznenih djela

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je jedanaest kaznenih djela, tri prekršaja narušavanja javnog reda i mira (Karlovac i Ogulin) i sedam prometnih nesreće od kojih je jedna s lako ozlijeđenim osobama i šest s materijalnom štetom.

Krađa traktora
Noću s 20. na 21. kolovoza u naselju Brezova glava, grad Karlovac nepoznati počinitelj otuđio je traktor na kojeg je bio priključen cjepač drva vlasništvo 44-godišnjaka. Materijalna šteta je veća od 35.000 tisuća kuna.

U Dugoj Resi provaljeno u vozilo
Jučer u popodnevnim satima u Dugoj Resi u blizini kupališta na rijeci Mrežnici nepoznati počinitelj provalio je u osobno vozilo vlasništvo 55-godišnjakinje i otuđio novčanik s osobnim dokumentima, bankovnim karticama i novcem. Materijalna šteta je nekoliko tisuća kuna.

U Bosiljevu otuđen čamac
Jučer je u policijskoj postaji Duga Resa zaprimljena prijava 47-godišnjaka da mu je noću s 20. na 21. kolovoza na području Bosiljeva sa obale uz rijeku Kupu nepoznati počinitelj otuđio čamac. Materijalna šteta je veća od 2.000 kuna.

U Karlovcu otuđen mobitel
Jučer je u policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 73-godišnjakinje da je tijekom dopodneva u Karlovcu, gradska četvrt Rakovac na kupalištu rijeke Korane njenom unuku otuđen mobitel. Materijalna šteta veća je od 3.000 kuna.

Posljednje objavljeno

U Ogulinu sedam novooboljelih osoba

OgPortal

Trening trenera OCD-ova – strojarstvo

OgPortal

Lokalni izbori: Diljem Hrvatske otvorena birališta

OgPortal

Izrael upotrijebio 500 tona bombi za napad na tunele Hamasa

OgPortal

Berlusconi izašao iz bolnice, ali na sporedni izlaz

OgPortal

Nemeth Blažić: Postoji trend pada novooboljelih, ali još nije vrijeme za popuštanje mjera

OgPortal