Aktualno OG sada Ogulin

Pučko otvoreno učilište Ogulin nudi kućice i štandove u najam

Pučko otvoreno učilište Ogulin objavilo je Javni poziv za ustupanje kućica za obavljanje ugostiteljskih djelatnosti i štandova za obavljanje komercijalnih djelatnosti na manifestaciji 24. Smotra izvornog folklora Karlovačke županije Igra kolo 2020., koja će se održavati od 11.-13. rujna. Iskaz interesa i odabir za besplatno korištenje lokacije i infrastrukture se provodi podnošenjem pisane prijave temeljem propisanih uvjeta.

Na Javni poziv koji se tiče obavljanja ugostiteljske djelatnosti mogu se prijaviti ugostitelji koji posjeduju odgovarajuću registraciju i rješenje za obavljanje ugostiteljske djelatnosti uz posebnu suglasnost i Uvjete za pružanje ugostiteljskih usluga na otvorenom. Na drugi dio Javnog poziva, koji se odnosi na obavljanje komercijalne djelatnosti na štadovima, mogu se javiti neprofitne udruge, tradicijski obrti, domaće radinosti, obiteljska poljoprivredna gospodarstva, braniteljske udruge i svi koji se bave zanatskim i obrtničkim zanimanjima, a čiji su proizvodi primjereni manifestaciji.

Zainteresiranim ugostiteljima nude se 2 drvene kućice (3*2 m2), 4 visoka stola, te priključak električne energije. Kućice bi za vrijeme trajanja manifestacije bile postavljene u Parku kralja Tomislava. Na istoj lokaciji nalazit će se i štandovi, a 12 ih se nudi u najam. Svaka lokacija za ostale komercijalne djelatnosti se sastoji od javne površine, štanda i priključka na električnu energiju.

Prijave se podnose online putem poveznice koju možete pronaći na Facebook i mrežnoj stranici Pučkog učilišta, gdje možete pronaći i pročitati sve detalje i uvjete ovog Javnog poziva. Rok za prijavu je 4. rujan, a odabir izlagača/ugostitelja za sudjelovanje na manifestaciji izvršiti će se do 7. rujna ove godine. Za dodatne upite obratite se na kontakt broj 099/6858-314 ili putem elektronske pošte na adresu [email protected].