Aktualno OG sada Ogulin

U Vitunju i dalje radno – četvrta radna akcija mještana

Jučer je u Vitunju nastavljeno uređenje okoliša zgrade područne škole. Dvadesetak mještana odazvalo se radnoj akciji, a radilo se na uređenju hortikulture na budućem dječjem igralištu ispred škole, a vršeni su i građevinski radovi na budućem malonogometnom igralištu sa stražnje strane škole. Grad Ogulin osigurao je potreban materijal kojeg će ugraditi sami mještani.
Ovo je već četvrta radna akcija u zadnja tri mjeseca, tijekom kojih je, zahvaljujući trudu i radu mještana, okoliš škole promjenio izgled pa će u budućnosti biti jedan od najljepše uređenih okoliša zgrada područnih škola. Planirana je izgradnja manjeg malonogometnog igrališta i parka za djecu sa ljuljačkama, toboganima, vrtuljcima, klackalicama i sl.
Svoje zadovoljstvo učinjenim nisu skrivali niti zamjenica gradonačelnika Ivana Salopek Šumonja i zamjenik Daniel Vukelja koji su  posjetili Vitunj kako bi se i sami uvjerili kako napreduju radovi. Sa izvršenim i planiranim radovima upoznao ih je gradski vijećnik Neven Vujnović.
Nakon gotovo cjelodnevnih radova, za vrijedne mještane je pripremljen ručak i druženje, tijekom kojeg je bilo govora o planovima i radnim aktivnostima za naredno razdoblje.