Aktualno Županija

Šest kaznenih djela, tri narušavanja javnog reda i mira i četiri prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je šest kaznenih djela, tri narušavanja javnog reda i mira (Karlovac i Ozalj) i četiri prometne nesreće od kojih dvije s lako ozlijeđenim osobama i dvije s materijalnom štetom.

Otuđena povratna ambalaža
Tijekom noći 28 na 29. kolovoza u Karlovcu, gradska četvrt Dubovac , nepoznati počinitelj je provalio u pomoćne prostorije trgovačkog društva te otuđio veću količinu povratne plastične ambalaže. Materijalna šteta veća je od tisuću kuna.

U Cetingradu otuđeno osobno vozilo
Jučer je u prostorijama policijske postaje Slunj zaprimljena prijava 54-godišnjaka iz Cetingrada da mu je tijekom dopodneva na području Cetingrada nepoznati počinitelj otuđio osobno vozilo. Materijalna šteta veća je od deset tisuća kuna.

Provedena akcija na alkohol
Noću s 29. na 30. kolovoza na području Policijske uprave karlovačke provedena je preventivno-represivna akcija „Nadzor vozača pod utjecajem alkohola ili droga“. U akciji je alkotestirano 157 vozača, a njih 14 isključeno je iz prometa zbog vožnje pod utjecajem alkohola. Najveća koncentracija alkohola izmjeren je kod 31-godišnjaka iz Draganića u iznosu od 2,25 g/kg.