Aktualno Magazin Zabava

Evo kako možete uzeti kolica za kupovinu ako nemate kovanica kod sebe

ŽENA OTKRILA SUPER TRIK:

Navodno možete zavarati mehanizam na kolicima i pokupiti ih bez kovanice
Koliko vam se puta dogodilo da ste došli uzeti kolica za šoping iu nekome trgovačkom centru, a onda shvatili da nemate kod sebe valjanih kovanica koje trebate umetnuti kako bi se kolica otključala? Jedna je korisnica Twittera otkrila trik kojim možete zavarati mehanizam na kolicima i pokupiti ih bez kovanice.

Shopper shares simple trick to use when you don’t have a £1 coin for your trolley


Fora s ključem
Britanka je na ovoj društvenoj mreži opisala jednostavan trik kako se kolica u trgovinama mogu uzeti i bez kovanica ili posebnih plastičnih žetona. Potrebno je samo imati ključ i staviti njegovu okruglu stranu u otvor u koji inače idu kovanice, prenosi Metro.
Objava je vrlo brzo privukla mnogo reakcija. Ipak, nisu svi zadovoljni ovim načinom korištenja kolica. Neki su spomenuli i mogućnost lomljenja ključa u otvoru ili pak zaboravljanje ključa i povratak kući bez njega. S druge strane, mnogi su oduševljeni i koriste se ovim trikom već godinama.

kolica ključ ist

Posljednje objavljeno

U Hrvatskoj cijepljena svaka četvrta odrasla osoba

OgPortal

Iz Jaškova krenula štrudlomanija na dva kotača, poznati bike bloger Dražen Breitenfeld: Ozaljski kraj ima sve predispozicije biti prepoznatljivo cikloturističko odredište

OgPortal

“Pandemija nije dobar trenutak zabrane rada”

OgPortal

8. svibnja – Svjetski dan Crvenog križa

OgPortal

U Ogulinu će biti postavljen vanjski stalni STEM postav

OgPortal

Indija: Rekordan broj umrlih, Tamil Nadu se zatvara

OgPortal