Aktualno Sport

Teniski rezultati od vikenda

PRVA HRVATSKA LIGA

Tk Ogulin – HTK Mladost 2:5

TK Ogulin – TK Medvešćak 3:4

Ovog vikenda napokon je počela Prva hrvatska teniska liga, čiji početak je odgađan zbog koronavisrusa još od lipnja. Teniski klub Ogulin igrao je oba susreta svoje skupine u Zagrebu protiv zagrebačkih klubova Mladost i Medvešćak, no na žalost oba je izgubio.

U 1.susretu u subotu protiv HATK Mladost ogulinski tenisači izgubili su sa 5:2, jedine dvije pobjede ostvarili su Deni Žmak i Karlo Krolo, a izgubili su Filip Sabljak, Ivan Karlo Ban, Luka Neralić, te parovi Ban-Krolo i Žmak-Sabljak.

U nedjelju su tenisači Ogulina igrali protiv Medvešćaka, no nakon velike borbe izgubili su i taj susret minimalno, sa 4:3 te tako izgubili mogućnost igrati u Final Fouru za jedno od prvih 4 mjesta, odnosno sljedećeg vikenda razigravat će za poredak od 7.do 9.mjesta u 1.ligi. Protiv Medvešćaka pobjede su ostvarili Deni Žmak, Karlo Krolo i par Ban-Krolo, a izgubili su Ivan Karlo Ban, Luka Neralić, Filip Sabljak, te par Dorian Salopek-Žmak.

 

TK Ogulin – HTK Mladost 2:5

Sabljak Filip – Babić Goleš Marko 1:6 1:6

Ban Ivan Karlo – Tonejc Vito 6:7(1) 2:6

Neralić Luka – Ritz Krešimir 0:6 2:6

Žmak Deni – Dizdarević Tin 6:2 6:1

Ban Ivan Karlo, Krolo Karlo – Ritz Krešimir, Tonejc Vito 6:3 3:6 3/10

Žmak Deni, Sabljak Filip – Babić Goleš Marko, Tonejc 3:6 4:6

 

TK Ogulin – TK Medvešćak 3:4

Ban Ivan Karlo – Hadžić Tomislav 5:7 6:3 4:6

Neralić Luka – Glasnović Roko 1:6 1:6

Sabljak Filip – Popović Orlando 0:6 1:6

Žmak Deni – Marić Filip 6:0 6:1

Krolo Karlo – Vašarević Arthur 6:7(7) 7:6(4) 6:3

Ban Ivan Karlo, Krolo Karlo – Hadžić Tomislav, Marić Filip 7:5 6:4

Salopek Dorian, Žmak Deni – Glasnović Roko, Orešić 4:6 4:6

 

OP Karlovca do 10 godina

U subotu (29.8) je na terenima TK Karlovac održano Otvoreno prvenstvo Karlovca do 10 godina, na kojem su nastupili najmlađi iz ogulinskih klubova Frankopan i Ogulin.

Kod dječaka, Mateo Rupčić iz TK Ogulin je osvojio 4.mjesto, dječaci iz TK Frankopan, Ivano Božičević i Josip Puškarić osvojili su peto, odnosno šesto mjesto.

Kod djevojčica, odlična je bila Iris Božičević iz TK Ogulin koja je osvojila 1.mjesto, u polufinalu su izgubile, dakle osvojile su brončanu medalju Eva Tonković iz Frankopana i Magdalena Prebežić iz Ogulina, dalje u poretku slijede Sara Puškarić iz Frankopana na 5.mjestu, Jana Juhas iz Ogulina je šesta, igrale su još Helena Dreven, Chiara Cindrić i Ana Sofia Kljaić iz Ogulina i Petra Puškarić iz Frankopana. (D.P.)