Aktualno Magazin Zabava

VIDEO – Šprajc tješi HDZ-ovce: Sve će biti u redu, sigurno ima neka Josipa ili Josip koji će nastaviti gdje je Rimac stala

Odlazak Josipe Rimac jedan od najvećih udaraca za Hrvatsku demokratsku zajednicu
Dosta zabrinutosti je izazvala afera s gospođom Josipom Rimac, osobito novi detalji iz njezinih SMS-ova. Ako je suditi po tim navodima, odlazak Josipe Rimac u Remetinec je najveći udarac za HDZ otkako ga je napustio Ivo Sanader.

Lako za vjetroelektrane, to je ionako novac bačen u vjetar, ali evo sad se otkrilo da je gospođa Rimac nesebično pomogala desecima svojih stranačkih i obiteljskih prijatelja da dobiju posao, natječaj, poticaj, ali je najviše posla imala s Državnim ispitima. Prema izvadcima iz tih SMS-ova članovi stranke, obiteljski prijatelji, prijatelji od prijatelja stranke, svi oko nje su je zvali da im sredi Državni ispit koji, na sreću, provodi njezino Ministarstvo uprave pa problema u sređivanju nije bilo. Prolazio je i tko je znao i tko nije znao, gospođa Rimac nije pitala tko je i čiji je, ako je naš i iz naše stranke. Nije se pitalo ni koliko naš čovjek mora biti glup da mu treba veza za polaganje ispita na kojemu je najteže pitanje što piše na ploči Ministarstva uprave. (rtl.hr)