Aktualno Županija

Krađa torbice i PVC stolarije

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su četiri kaznena djela i tri prometne nesreće od kojih jedna s teško ozlijeđenom osobom i dvije s materijalnom štetom.

U Policijskoj postaji Karlovac jučer je zaprimljena prijava 62-godišnjakinje da joj je nepoznati počinitelj iz nezaključanog vozila na parkiralištu u gradskoj četvrti Novi Centar u Karlovcu otuđio torbicu u kojoj su se nalazili dokumenti i novac. Materijalna šteta je više tisuća kuna.

U Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena je prijava 67-godišnjaka da mu je u razdoblju od 1. do 2. rujna nepoznati počinitelj s kuće u izgradnji u Tušiloviću skinuo i otuđio PVC stolariju pri čemu je nastala materijalna šteta veća od 19.000 kuna.

Jučer oko 13.45 sati na nerazvrstanoj cesti u naselju Sjeničak Lasinjski, općina Lasinja dogodila se prometna nesreća. Neregistriranim mopedom, bez zaštitne kacige upravljao je 68-godišnjak koji je izgubio ravnotežu na mopedu i s njim pao na kolnik te se teže ozlijedio. Vozaču će biti uručen prekršajni nalog, a nadležnom državnom odvjetništvu bit će dostavljeno izvješće.