Aktualno OG sada Ogulin

Iako je zabava otkazana, neki maturanti su “prošetali” svoja odijela i haljine

Zbog ove nesretne korone školarci nisu imali pravu školsku godinu. Vjerojatno su time najviše pogođeni učenici završnih razreda, koji zbog epidemiološke  situacije nisu imali niti tradicionalne maturalne zabave, za koje su se kupovala odijela, nabavljale svečane haljine…

Jedna grupa maturanata htjela je tu situaciju barem malo popraviti. Radi se o ekipi, društvu koje se inače  u slobodno vrijeme i privatno druži, a svi su donedavni gimnazijalci, 10  iz B razreda, a 5 iz A razreda. Oni su se dogovorili  da će prkositi koroni na način da će se  barem fotografirati u onome što su trebali odjenuti na maturalnoj zabavi, koja je u posljednji tren otkazana.

Upriličili su tako  mali “foto session”  i na taj način ipak obilježili kraj svog  srednjoškolskog obrazovanja.  Prije par dana njih petnaestero se dotjeralo, obuklo svečana odijela i toalete i fotografirali se na  nekoliko mjesta u gradu. Ogportal  je za to slučajno saznao i predložili smo im da njihove fotografije i priču podijelimo sa čitateljima. Pristali su i poslali nam fotografije, čija je autorica, u većini, Loren Petrušić.

Mlade dame su Dajana Jančić, Loren Petrušić, Gabrijela Puškarić, Matea Vrankić, Helena Cindrić, Viktoria Rupčić i Matea Stipetić, a mlada gospoda Lovro Domitrović, Matej Blašković, Franjo Salopek, Andrej Cindrić, Lovro Božičević, Mario Zajc, Matija Ceranić i  Antonio Piškur.

Čestitamo im na ideji i želimo puno uspjeha u daljnjem školovanju!