Aktualno OG sada Ogulin

Osam pozitivnih na koronavirus, ogulinski nalazi negativni

Tijekom jučerašnjeg dana testirane su 173 osobe, od čega u Karlovcu 156 i Ogulinu 17. Do sada su pristigli svi rezultati testiranja iz Ogulina i 152 nalaza testiranih u Karlovcu. Svi testovi uzeti u Ogulinu su negativni, dok je 8 pozitivnih testova osoba testiranih u Karlovcu (5 muških i 3 ženske).

Radi se o starijim (1 muška i 1 ženska ) osobama iz Duge Rese, 2 muškarca srednjih godina (1 iz Slunja, 1 iz Karlovca), 2 mlađe muške osobe (1 Karlovac, 1 Duga Resa) te dvije (2) starije ženske osobe koje se od prije nalaze na bolničkom liječenju u OB Karlovac. Zbog navedene dvije pacijentice s bolničkog odjela vaskularne kirurgije u samoizolaciji se nalazi 12 djelatnika OB Karlovac, od čega 9 medicinskog osoblja (2 liječnika, 7 med. sestara/tehničara).

U samoizolaciji se ukupno nalazi 138 osoba.

Jučer su djelatnici inspekcije SCZ Karlovac proveli 10 nadzora na području grada Karlovca. Obavljeni su nadzori 5 ugostiteljskih objekata, 3 trgovačke radnje i 2 uslužne djelatnosti. Izdano je jedno (1) usmeno upozorenje za ugostiteljski objekt zbog nepravilnog korištenja zaštitne maske.