Aktualno OG sada Ogulin

Dođete u Snoopy i svojim dolaskom pružite podršku ugostiteljima

Već mjesecima se u medijima piše i priča o posljedicama epidemije koronavirusa po gospodarstvo. Gotovo da nema sektora kojeg koronavirus nije pogodio, a među najpogođenijima su ugostitelji i vlasnici noćnih klubova čiji je rad već gotovo mjesec dana ograničen. Posljednjom odlukom Stožera civilne zaštite RH, ograničenje rada noćnih klubova produženo je na narednih 14 dana, jer se situacija s epidemijom u Republici Hrvatskoj, kako stoji u obrazloženju, pogoršala. Tako je i dalje ograničeno radno vrijeme ugostiteljskih objekata iz kategorije “barovi”, kao što su noćni klubovi, noćni barovi, disco-barovi, caffe barovi i sl. koji smiju raditi najduže do 24 sata.
Rok primjene navedene mjere produžen je do 22. rujna ove godine.

Prema riječima poznatog ogulinskog ugostitelja i vlasnika disco cluba Snoopy Božidara Bulića, dobar dio vlasnika noćnih klubova i barova diljem Hrvatske se ujedinio i organizira akciju pod nazivom “Od 19 do 24, od 00 do 05”. Cilj ove akcije je od 19 sati do ponoći napuniti klubove ljudima koji podržavaju ugostitelje, te odaslati poruku da noćni klubovi nisu mjesta širenja epidemije koronavirusa. Inače, u petak će biti punih 28 dana od kada je ovoj kategoriji obrtnika onemogućen normalan rad, a broj oboljelih i dalje ne pada. Ugostitelji žele poručiti mjerodavnim institucijama da nije nikakav problem pridržavati se mjera socijalnog distanciranja i higijene u klubovima, već im je jedina želja da im se omogući nastavak rada.

Vlasnik disco cluba “Snoopy” Božidar Bulić vas stoga poziva da ovaj vikend dođete u Snoopy i svojim dolaskom pružite podršku ugostiteljima. Ugostitelji koji su okupljeni oko ove akcije očekuju vas sa prigodnim popustima na boce pića u visini od 25 %, koliko simbolično iznosi i PDV. Pružajući podršku ugostiteljima, podržat ćete i konobare, grupe, majstore rasvjete, te sve one koji sudjeluju i rade u ovoj grani zabavne industrije.

snoopy podrška ist