Aktualno Županija

Jutros prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala jedna osoba

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su dva kaznena djela i dvije prometne nesreće od kojih jedna sa smrtno stradalom osobom i jedna s materijalnom štetom.

Jutros nešto prije 5.30 sati, zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći na državnoj cesti D6 u mjestu Griče, općina Ribnik. U prometnoj nesreći sudjelovao je teretni automobil zagrebačkih registarskih oznaka i osobni automobil karlovačkih registarskih oznaka, a jedna osoba iz osobnog automobila je smrtno stradala. Promet tim dijelom državne ceste je u prekidu. Na mjestu događaja u tijeku je očevid koji provode policijski službenici u suradnji sa zamjenicom općinske državne odvjetnice, a okolnosti nastanka prometne nesreće utvrdit će se po dovršetku očevida.

Policijski službenici su jučer u Gornjem Taborištu na području Slunja utvrdili da osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka, županijskom cestom, pod utjecajem alkohola od 2,23 g/kg, upravlja 50-godišnjak. Vozač je isključen iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebne prostorije policije te će protiv njega biti podnesen optužni prijedlog.