Aktualno Sport

Karlovac 1919 ispao od Oriolika, u Županijskom kupu Dobra iznenadila Ogulin

Srijeda je bila rezervirana za nogometne kup utakmice. Karlovac 1919 nažalost je nastavio niz loših rezultata i u Oriovcu izgubio od domaćeg Oriolika sa 2:1. I nakon četiri odigrane utakmice ove sezone Karlovčani još uvijek nemaju pogodak iz igre, protiv Oriolika utješni pogodak postigao je Kurečki iz jedanaesterca. Unatoč tom jedanaestercu “plavo-bijeli” imaju puno prigovora na suđenje, jer su im poništena dva pogotka, a domaćinu je suđen i dvojbeni jedanaesterac. Neovisno o tome, nakon velikih očekivanja i ambicija početak sezone je vrlo zabrinjavajuć – priliku da se ipak vrate na mirniji kolosijek, možda i posljednju, Karlovčani imaju u subotu u 16:30 kada na “Čavleku” dočekuju Dugo Selo.

Odigrano je i pet utakmica Županijskog nogometnog kupa, a najveće iznenađenje dogodilo se u Novigradu, gdje je domaća Dobra nakon izvođenja jedanaesteraca izbacila favorizirani Ogulin. Jedanaesterci su odlučivali i u Vojniću i Kamanju, neizvjesno je bilo i u Oštarijama, a bez dramatike bilo je tek u Cetingradu.
Rezultati: Dobra (Novigrad) – Ogulin 7:6 (11m), Vrlovka (Kamanje) – Zrinski Ozalj 5:6 (11m), Vojnić 95 – Ilovac 6:4 (11m), Oštarije – Dobra (Sveti Petar) 3:2, Cetingrad – Slunj 0:3.

Utakmice Croatia 78 (Žakanje) – Karlovac 1919 i Vatrogasac (Gornje Mekušje) – Korana (Turanj) igraju se 23. rujna. Osmi par čine Mladost (Rečica) – Duga Resa 1929, no kako sada stvari stoje Rečičani će odustati od kup natjecanja pa se taj susret neće igrati. (kaportal.hr)