Aktualno OG sada Ogulin

Bajkovito izdanje pub kviza

Sinoć je u sklopu programa proslave Dana Grada Ogulina i 15. Ogulinskog festivala bajki, u Parku kralja Tomislava, održan Bajkoviti pub kviz.

Bajkovito izdanje pub kviza vodio je poznati hrvatski kvizaš Silvije Pleština, a, unatoč nešto slabijem odazivu Ogulinaca, snage u znanju su odmjerili najveći ogulinski ljubitelji ove vrste kvizova. Iako se radi o pub kvizu, ovaj put kviz je održan na otvorenom, a natjecatelji su sjedili na balama sjena. Jedna je to od novina koja, između ostalog, na simboličan i simpatičan način predstavlja jednu od poveznica stapanja i ispreplitanja sadržaja 15. Ogulinskog festivala bajke i 24. Smotre izvornog folkolora Karlovačke županije “Igra kolo”.

Slijedeća prilika za testiranje znanja kvizoljupcima se pruža već večeras na istoj lokaciji, od 19 sati i 30 minuta. Broj sudionika kviza je ograničen, a prijaviti se mogu pojedinci ili timovi, do maksimalno 4 osobe. Prijave se vrše na na kontakt e-mail: [email protected]. U prijavi je obavezno navesti datum za koji kviz se prijavljujete, naziv ekipe i broj sudionika u timu. Kvizaši, ne oklijevajte – iskoristite priliku koja vam se pruža večeras!