Aktualno OG sada Ogulin

Danas “Pogled u plavo”, Bajkoviti pub kviz i brojni sportski sadržaji

Grad Ogulin ovih dana živi u bajkama, veselim dječjim osmijesima, folklornoj i kulturnoj baštini…

Slavimo i Dan grada, a ove godine, između ostalog, u naš grad stiže jedna nova atrakcija – “Pogled u plavo”. Tako se danas i sutra, podsjećamo,  na parkiralištu iza kafića Stari grad, možete okušati u ronjenju u bazenu. Naime, Grad Ogulin i Turistička zajednica grada Ogulina, u suradnji s Agencijom Promocija ronjenja, tijekom trajanja Ogulinskog festivala bajke omogućit će besplatna probna ronjenja pod punom ronilačkom opremom i u kontroliranim uvjetima te uz stručno vodstvo instruktora ronjenja, a uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera sigurnosti i odluka Stožera Civilne zaštite Republike Hrvatske.

Svi zainteresirani posjetitelji, ljubitelji ronjenja i oni najmlađi imat će jedinstvenu priliku tijekom dva dana besplatno zaroniti pod punom ronilačkom opremom, te upoznati čari, vještine i tehnike ronjenja i to u subotu od 10 do 21 sat i u nedjelju, od 10 do 18 sati.

Neće nedostajati niti sportskih sadržaja. Naime, u okviru programa proslave Dana grada održat će se stolnoteniski, ženski kuglački turnir, te teniski turnir za rekreativce koje organiziraju STK “Klek”, ŽKK Ogulin, te TK “Frankopan”.

Teško je nabrojati sve sadržaje koji nas očekuju, ali napomenimo da će i kvizaši doći na svoje. Naime, i danas se , od 19,30 sati, u Parku kralja Tomislava održava  Bajkoviti pub kviz u režiji Silvija Pleštine. Broj sudionika kviza je ograničen, a prijaviti se mogu pojedinci ili timovi do maksimalno 4 osobe. Prijave se vrše na na kontakt e-mail: [email protected]. U prijavi je obavezno navesti datum za koji kviz se prijavljujete, naziv ekipe i broj sudionika u timu.

Program 2