Aktualno Županija

Provale u vikendicu i stan

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je pet kaznenih djela, jedno narušavanje javnog reda i mira (Slunj) i tri prometne nesreće od čega jedna s teže ozlijeđenom osobom i dvije s materijalnom štetom.

Provaljeno u vikend kuće u Bosiljevu
U Policijskoj postaji Duga Resa jučer je zaprimljena prijava 62-godišnjaka i 63- godišnjaka iz Zagreba da im je u razdoblju od 06. do 11. rujna, nepoznati počinitelj na području Bosiljeva, izvršio provalu u vikend kuće te otuđio motorne kosilice, motorne pile i trimere. Ukupna materijalna šteta veća je od 20.000,00 kuna. Policija provodi kriminalističko istraživanje s ciljem pronalaska počinitelja.

Provaljeno u stan u Netretiću
U Policijskoj postaji Duga Resa jučer je zaprimljena prijava 36-godišnjakinje da joj je u razdoblju od 04. do 11. rujna nepoznati počinitelj provalio u stan u Netretiću te otuđio televizor, muzičku liniju, ručni sat i nakit. Materijalna šteta veća je od 25.000,00 kuna. Policija provodi kriminalističko istraživanje s ciljem pronalaska počinitelja.

U Bariloviću teže ozlijeđen mopedist
Jučer u 17,18 sati u Bariloviću, na Županijskoj cesti broj 3185 dogodila se prometna nesreća. Mopedom karlovačkih registarskih oznaka upravljao je 35-godišnjak koji je prilikom ulaska u zavoj i uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad upravljačem, pao s mopedom na kolnik te otklizao na suprotni kolnički trak i mopedom udario u osobni automobil karlovačkih registarskih oznaka, s kojim je iz suprotnog smjera upravljala 34-godišnjakinja. U prometnoj nesreći vozač mopeda teže je ozlijeđen dok je vozačica osobnog automobila lakše ozlijeđena. Protiv vozača mopeda slijedi obavezni prekršajni nalog, a nadležnom državnom odvjetništvu izvješće.