Aktualno Sport

Nogomet – poraz Ogulina i Dobre

Prva županijska liga – 5.kolo

CROATIA 78 – OGULIN 3:0

DOBRA – DUGA RESA 1929 0:1

Nogometaši Ogulina zabilježili su prvi poraz u prvenstvu Prve županijske lige, oni su u 5.kolu u Žakanju neočekivano visoko izgubili od domaće Croatie 78 sa 3:0.

Pobjeda juniora – Juniori  Ogulina igrali su 2.kolo i ostvarili pobjedu na domaćem terenu, NK Ogulin – NK Draganic 3-1 (Jurkovic 2,Domitrović 1).

Nogometaši Dobre ugostili su trenutno vodeću Dugu resu, i unatoč jakom otporu izgubili su na igralištu u Svetom petru minimalno, sa 1:0.

U ostalim utakmicama 5.kola u Gornjem Mekušju je domaći Vatrogasac sa 8:2 pobijedio Mladost iz Rečice, u Malom Erjavcu Zrinski Ozalj e došao do prvih ovosezonskih bodova 3:0 pobjedom nad Koranom i začelje ljestvice prepustio Ilovcu, koji je u Ilovačkoj šumi s 2:1 poražen od Vojnića ’95.

Nakon 5.kola uvjerljivo vodi Duga Resa 1929 sa maksimalnih 15 bodova, Ogulin je treći sa 10, a Dobra iz Sv.Petra je pretposljednja deveta sa 2 boda. U 6.kolu, u nedjelju s početkom u 16,30 sati, nogometaši Ogulina će ugostiti Vatrogasac, a Dobra je gost Vojnića 95.

Druga županijska liga – 3.kolo

U 4.kolu 2. Županijske lige, nogometaši Oštarija ugostili su momčad Barilovića, no golova nije bilo, utakmica je završila rezultatom 0:0. Nogometaši Plaškog ugostili su Dobru iz Novigrada, koja je bila bolja od Plaščana sa 2:0.

U ostalim utakmicama ovog kola Kupa iz Donjeg Mekušja je iznenadila Vrlovku i pobijedila sa 2:1, Draganić je na svom igralištu s uvjerljivih 5:0 slavio nad Mrežnicom, Cetingrad je rezultatom 5:2 odnio sva tri boda iz Vojnića, a Frankopan i Šišljavić igrali su 1:1.

Na tablici nakon 4.kola vode Dobra iz Novigrada i Cetingrad sa 10 bodova, Oštarije su devete sa 4, a Plaški deseti sa jednim bodom.

U 5.kolu sljedeće nedjelje Oštarci idu u goste Šišljaviću, a Plaški u Zvečaj Mrežnici. (D.P.)