Aktualno Županija

Krađa pića, alata i novčanika

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je sedam kaznenih djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira (Karlovac) i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom.

Iz ugostiteljskog objekta otuđena alkoholna pića
Tijekom noći s 13. na 14. rujna nepoznati počinitelj provalio je u prostorije ugostiteljskog objekta u Krnjaku i otuđio alkoholna pića u vrijednosti većoj od tisuća kuna.

Iz skladišta otuđen alat
U razdoblju od 11. do 14. rujna nepoznati počinitelj provalio je u skladište trgovačkog društva u Krnjaku i otuđio razni električni alat. Materijalna šteta veća je od devet tisuća kuna.

Krađa iz osobnog vozila
Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 49-godišnjaka da je 13. rujna nepoznati počinitelj iz otključanog osobnog vozila karlovačkih registarskih oznaka u gradskoj četvrti Drežnik-Hrnetić u Karlovcu otuđio novčanik s dokumentima, bankovnim karticama i novcem, a potom bankovnom karticom u više navrata podigao novac s bankomata. Ukupna materijalna šteta je više tisuća kuna, a policija provodi kriminalističko istraživanje.