Aktualno Županija

Želimir Feitl još četiri godine na čelu Zajednice športova Karlovačke županije

IZBORNA SKUPŠTINA

Tajnim glasovanjem dobio je 37 od ukupno 41 prisutnog člana Izbornoj skupštine Zajednice športova Karlovačke županije (ZŠKŽ). Novi mandat traje do 2024. godine.

Za potpredsjednike na prijedlog Feitla da to budu predsjednici gradskih sportskih udruga izabrani su Marko Benić (Duga Resa), Željko Šančić (Karlovac) i Željko Tonković (Ogulin). Benić i Tonković izabrani su sa 40, a Šančić s 38 glasova skupštinara.

U Upravni odbor, uz predsjednika, jednoglasno su izabrani: Boris Grgurić, Tomislav Kuzman, Snježana Podvinski, Marina Starešinčić, Nikica Sminderovac, Ivona Škalamera i Zdravko Štedul. U novi Nadzorni odbor izabrani su Marijana Graho Bačurin, Dario Keča, Vesna Pogačić, Iva Zlatić i Branko Šavor.

  • Suradnja sa HOO je vrlo bitna jer preko dva programa; Aktivne zajednice i Od športske škole od olimpijskih igara, ostvaruju se sredstva za izgradnju igrališta, kupovinu opreme, prijevoznih sredstava i ostalih pomagala nužna za razvoj sporta. U proteklom mandatu u četiri godine povukli smo ukupno 534.000,00 kuna od HOO-a. U tom pogledu nastavit ćemo suradnju s Karlovačkom županijom i HOO-om. Proračun Županijske sportske zajednice u 2020. godini manji je za gotovo 50 posto ali se nadamo da ćemo u rebalansu ostvariti više sredstava i ovu tešku godinu završiti bez velikih gubitaka – kaže Želimir Feitl.

Izbornoj skupštini nazočila je v.d. županica Karlovačke županije Martina Furdek-Hajdin i pomoćnik glavnog tajnika HOO za lokalni sport Siniša Krajač. (kaportal.hr)