Gradonačelnica Lipšinić prelomila: Odustajem od suradnje s HDZ-om, na nadolazećim izborima predvodit ću svoju nezavisnu listu

Na nadolazećim lokalnim izborima u svibnju 2020. godine gradonačelnica Gordana Lipšinić kreću u utrku za treći mandat kao nezavisna kandidatkinja, ali ovaj puta predvodeći svoju nezavisnu listu.

Podsjetimo, KAportal je već pisao da je sve više tema o kojima se Lipšinić mimoilazi s HDZ-om kojeg je, praktički, na prošlim izborima i dovela na vlast u gradu Ozlju. Priopćenje prenosimo u cijelosti…

Informiram zainteresiranu javnost da ću se na predstojećim lokalnim izborima, u svibnju 2021.godine, kandidirati za gradonačelnicu Grada Ozlja ponovno kao nezavisna kandidatkinja, predvodeći svoju NEZAVISNU listu.

 

Odustajem od suradnje s rukovodstvom stranke HDZ Ozalj, o čemu sam predsjednika stranke i sve gradske vijećnike osobno obavijestila na sjednici Gradskog vijeća. 17. rujna ove godine.

Rukovodstvo stranke već dulje vrijeme ne vjeruje u moj rad i ne podupire ga, a u zadnjih godinu dana to potvrđuje i otvorenim opstrukcijama. U takvim uvjetima rad je vrlo otežan, utječe negativno i na redovite zadatke gradske uprave, a potpuno potire strateški smjer razvoja za koji se zalažem i na kojem od prvog dana stupanja na dužnost gradonačelnice, 2013.g., predano radim. Otežan je napredak započetih projekata, a neki od projekata ozbiljno su ugroženi ili zauvijek izgubljeni.

Na takvoj suradnji postalo je bespredmetno ustrajati i oko nje se truditi argumentima te sam donijela odluku o kojoj informiram javnost.

Grad nije gradonačelnik, nisu elite, ni stranačke, ni poslovne, ili bilo koje druge vrste, grad ili općina su njezini ljudi, svi redom, koji imaju pravo na razumno i pošteno vodstvo. Niti više, niti manje od toga ! (KAportal)

Facebook Comments