Aktualno Sport

Poraz Dobre i Ogulina, pobjeda Oštarija

Prva županijska liga – 6.kolo

OGULIN – VATROGASAC 0:3
VOJNIĆ 95 – DOBRA 3:0
Nogometaši Ogulina zabilježili su i drugi poraz u prvenstvu Prve županijske lige, oni su u 6.kolu neočekivano izgubili na Gradskom stadionu od Vatrogasca iz Gornjeg Mekušja sa 2:0.
Nogometaši Dobre gostovali su u Vojniću gdje su također poraženi, domaći Vojnić 95 pobijedio je uvjerljivo, sa 3:0.
U ostalim utakmicama ovog kola nogometaši Duge Rese 1929 bez problema su apsolvirali gostovanje na Turnju protiv Korane pobijedivši sa 5:0 i zadržali vrh ljestvice Prve županijske lige s maksimalnim učinkom. Status prvog pratitelja zadržala je Croatia ’78 iz Žakanja, koja je golovima u prvih 45 minuta u Malom Erjavcu slavila protiv Zrinskog iz Ozlja s 2:0. Najuzbudljivija utakmica ovog kola odigrana je u Rečici. Ilovac je poveo, Mladost do poluvremena poravnala, a u nastavku je palo još pet pogodaka. Domaći su vodili 2:1 i 3:2, ‘kanarinci’ se dvaput vraćali u egal, no Rečičaki su u samoj završnici uspjeli ubaciti četvrti pogodak za sva tri boda (4:3).
Na tablici vodi uvjerljivo Duga Resa sa svih 18 bodova, Ogulin je peti sa 10, a Dobra deveta sa 2 boda. U idućem 7.kolu (nedjelja, 16,30) Ogulin gostuje u Karlovcu kod Ilovca, a Dobra će ugostiti Mladost iz Rečice.

1 žnl

 

 

 

Druga županijska liga – 5.kolo

ŠIŠLJAVIĆ – OŠTARIJE 1:4
MREŽNICA – PLAŠKI 5:0
U 5.kolu 2. Županijske lige, nogometaši Oštarija odlično su odigrali u Šišljaviću i uvjerljivo pobijedili sa 4:1 (strijelci Danijel Rendulić, Alen Gračanin, Ivan Brozović i Alen Cazin). Nogometaši Plaškog igrali su u Zvečaju i uvjerljivo izgubili od domaće Mrežnice sa 5:0. U ostalim utakmicama Novigradska Dobra je u 5. kolu Druge županijske lige na svom travnjaku deklasirala Petrovu Goru sa čak 9:0 i zadržala čelo ljestvice, ispred Cetingrada koji je na svom terenu s 3:1 bio bolji od Vrlovke. Barilović je u Mostanju s 2:1 slavio nad Draganićem, a Frankopan je s 2:1 u Donjem Mekušju pobijedio Kupu.

2 lig

 

Na tablici vode Dobra iz Novigrada i Cetingrad sa po 13 bodova, Oštarije su osme sa 7, a Plaški 11-ti sa jednim bodom.
U idućem 6.kolu Oštarije će ugostiti momčad Draganića, a Plaški Barilović. (D.P.)