Aktualno Sport

Uspješan teniski vikend – Dorian osvojio Tennis Europe Zadar Open do 14

Tennis Europe Zadar Open do 14
Od 12. do 18. rujna 2020. godine održao se Tennis Europe Zadar Open do 14 godina. Na turniru su nastupili: Dorian Salopek, Luka Neralić, Kristijan Kolić i Anton Stipetić.
Dorian Salopek igrao je odlično i nakon 3 uvjerljive pobjede slavio je i u finalu gdje je pobijedio Duju Markovinu sa 6:3 6:2, te uvjerljivo osvojio turnir.
Anton Stipetić izgubio je u četvrtfinalu, a Luka Neralić i Kristijan Kolić u 2.kolu. Luka Neralić i Duje Markovina su u finalu parova izgubili od francusko-hrvatskog para Andres/Levak sa 7:5 4:6 8/10 i osvojili drugo mjesto, a par Kolić-Salopek i Stipetić-Sučić izgubili su u 2.kolu.

dorian salopek 909

 

Ekipno prvenstvo Hrvatske za juniore
Juniori Teniskog kluba Ogulin, za koje su igrali Ivan Karlo Ban, Dorian Salopek, Filip Sabljak, Roko Stipetić, Luka Neralić i Anton Stipetić nastupili su na HEP Ekipnom prvenstvu za juniore u Zagrebu. U prvom kolu izgubili su od HTK Zagreb rezultatom 5:0. U razigravanju za 5.-8. mjesto pobijedili su TK Ragusa iz Dubrovnika s 5:2 te TK Kvarner iz Rijeke, također rezultatom 5:2. S dvije pobjede i jednim gubitkom naši tenisači osvojili su vrlo dobro 5. mjesto!

tenis 654

Regionalni Masters do 10 godina (19.9.2020.)
U subotu (19.9.2020. godine) je u Vrbovcu održan završni Masters najboljih 10-godišnjaka regije Središnja Hrvatska, na kojem je igralo po 16 najboljih dječaka i djevojčica. Iz Teniskog kluba Ogulin nastupili su Mateo Rupčić te Iris Božičević i Magdalena Prebežić. Turnir se ovog puta kod djevojčica nije igrao po skupinama nego na sustav ispadanja, a kod dječaka igrala se skupina. Iris Božičević osvojila je 1.mjesto i titulu prvakinje regije, Magdalena Prebežić osvojila je 3.mjesto, a Mateo Rupčić osvojio je 2.mjesto.

tenisačice tk ogulin

Uspješni su bili i članovi TK Frankopan: Ivano Božičević osvojio je 3. mjesto pobijedivši klupskog kolegu Josipa Puškarića rezultatom 4/0 4/0, koji je osvojio 5.mjesto.Sara Puškarić osvojila je 4.mjesto, Eva Tonković bila je šesta, a Petra Puškarić sedma.
Na završni Državni Masters do 10 godina koji se slijedeći vikend igra u Osijeku plasirali su se Mateo Rupčić, Iris Božičević i Magdalena Prebežić iz TK Ogulin, te Sara Puškarić, Eva Tonković i Ivano Božičević iz TK Frankopan. (D.P.)

tk frankopan ist