Aktualno OG sada Ogulin

Vrijeme za vikend – kišno i svježije

Jače zahladnjenje stiže u subotu kada će temperatura zraka uz kišu i sjeveroistočni vjetar 

Bit će promjenljivo oblačno, povremeno s kišom i pljuskovima te osjetno hladnije, osobito u unutrašnjosti. Kiša će biti češća na Jadranu i u područjima uz Jadran, a popodne će je biti uglavnom u Dalmaciji, gdje je moguć poneki izraženiji pljusak. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Na Jadranu umjeren i jak zapadni i sjeverozapadni vjetar, na jugu i jugozapadni, a na sjevernom će dijelu nakon jugozapadnjaka uz obalu zapuhati jaka, podno Velebita i vrlo jaka bura. Najniža jutarnja temperatura između 8 i 13, na Jadranu od 14 do 19, a najviša dnevna od 12 do 17, na Jadranu te u Slavoniji i Baranji između 18 i 21 °C.

U nedjelju se i dalje očekuje nestabilno vrijeme.   Prijepodne će biti nešto sunčana vremena, dok će poslijepodne i navečer te u noći na ponedjeljak ponovno vrlo vjerojatno pasti veća količina oborine. Temperatura zraka u jutarnjim satima nedjelje kretat će se oko 4°C uz moguću pojavu magle, a dnevna će porasti do 11°C.
Ponedjeljak će biti vrlo dinamičan dan. Ujutro svježe uz još malo kiše, a danju je izgledno jačanje jugozapadnjaka i porast temperature zraka.

vrijeme