Aktualno Sport

Nogomet – Pobjeda Ogulina, Dobra neriješeno

Prva županijska liga – 7.kolo
ILOVAC – OGULIN 0:7
DOBRA – MLADOST 1:1
Nogometaši Ogulina zabilježili su uvjerljivu pobjedu u 7.kolu 1.ŽNL, u Karlovcu su sa čak 7:0 pobijedili domaću momčad Ilovca. Golove su postigli Marko Poljak 4, te Dario Cetinjanin, Patrik Poljak i Marko Puškarić po 1. Za Ogulin su igrali Matija Božičević, Mateo Jurković, Filip Francetić, Aleksandar Ivošević, Dario Cetinjanin, Marko Poljak, Josip Matovina, Patrik Poljak, Borna Salopek, Dražen Sabljak i Igor Cindrić, kasnije su u igru ušli Dino Brozović, Marko Puškarić, Danijel Sabo, Tihomir Mihaljević i Matija Pribanić, a momčad je s klupe vodio Igor Salopek.
Nogometaši Dobre igrali su u Sv.Petru protiv Mladosti iz Rečice, bilo je prilika za pobjedu, no utakmica je ipak završila bez pobjednika 1:1. Gol za Dobru postigao je Krunoslav Ribić iz 11-erca.
U ostalim utakmicama ovog kola Nogometaši Vojnića ’95 u 7. kolu Prve županijske lige vodeća Duga Resa nije uspjela upisati i sedmu uzastopnu pobjedu, gost Vojnić 95 uspio je osvojiti bod, utakmica je završena 1:1. Croatia ’78 se u Žakanju glatko obračunala s Koranom. Već do odmora bilo je 4:0 za domaćina, koji je u nastavku ubacio još tri gola u mrežu Turanjčana i slavio s uvjerljivih 7:0. Trećeplasirani Vatrogasac je tek u drugom poluvremenu uspio slomiti jak otpor Zrinskog iz Ozlja i upisati minimalnu 1:0 domaću pobjedu.

seniori

 

 

Na tablici vodi Duga Resa sa 19 bodova, Ogulin je četvrti sa 13, a Dobra deveta sa 3 boda. U idućem 8.kolu (nedjelja, 16,00) na Gradskom stadionu igra se ogulinski derbi između Ogulina i Dobre. (D.P.)