Aktualno Sport

Stolnotenisači Kleka prvenstvo započeli pobjedom

2.HSTL Sred.Hrvatska – 1.kolo
DUGO SELO II – KLEK 0:4
Ovog vikenda je započelo prvenstvo u stolnom tenisu za stolnotenisače Kleka, koji se natječu u 2. HSTL – regija srednja Hrvatska. Liga broji 9 klubova u odnosu na proteklo prvenstvo kada je ista liga imala 12 klubova.
U subotu je u Dugom Selu odigrano 1. kolo 2. HSTL – regija Srednja Hrvatska, u kojem su stolnotenisači Kleka gostovali kod STK Dugo Selo II. Iako su stolnotenisači Kleka kasno krenuli s pripremama, njihova uvjerljiva pobjeda s rezultatom od 4 : 0 govori da se u ljetnom periodu nisu opustili niti zaboravili igrati stolni tenis, nego su s velikim žarom i i krenuli u novo prvenstvo. Da podsjetimo, u proteklom prvenstvu 2019/20. stolnotenisači Kleka bili su od 12 klubova osmi na tablici, kada je prevenstvo prekinuto 3 kola prije kraja zbog corona virusa. Sam susret odlično je započeo kao prvi igrač Luka Lozušić dobivši 3 : 0 u setovima protivnika Dugog Sela. Na 2 : 0 povisio je Filip Dubić, također u setovima 3 : 0, treći igrač Andrej Dubić povisio je rezultat na 3 : 0. U igri parova Luka Lozušić i Andrej Dubić uvjerljivo su dominirali i pobjedili u setovima 3 : 0. Konačni rezultat 4 : 0 za STK Klek. Kao zamjena je bio Dražen Sušanj, najiskusniji igrač, ali nije bilo potrebe za njegovim nastupom.
U slijedećem 2. kolu 2. HSTL – regija srednja Hrvatska stolnotenisači Kleka su slobodni, ali će preko tjedna odigrati prijateljski susret sa STK Bajer iz Fužina. (D.P.)