Zlatna Ema, srebrne Isabel i Magdalena !

Prvenstvo Hrvatske za podmladak

Nakon Novske gdje je prošle nedjelje održan prvi nastup prvenstva Hrvatske za podmladak, ove nedjelje (27.09.2020.) je u Otočcu održan drugi i posljednji nastup. Mlade igračice ŽKK Ogulin opet su bile uspješne i osvojile su tri medalje, a uz malo sreće moglo je biti i još bolje.
U kategoriji najmlađih, djevojčica do 9 godina, uvjerljivo prvo mjesto i naslov prvakinje Hrvatske osvojila je Ema Sabljak sa ukupno 515 čunjeva, gotovo stotinu čunjeva bolja od ostalih djevojčica
U kategoriji 10-godišnjakinja, Hana Sušanj je zamalo ostala bez medalje, osvojila je 4.mjesto sa 730 čunjeva.
Kod djevojčica do 11 godina, Isabel Kirasić je bila vrlo dobra i na kraju je osvojila drugo mjesto sa 897 čunjeva, dok je Ena Benović bila deveta sa 839 čunjeva.
I konačno, kod djevojčica do 12 godina, Magdalena Stipetić je također osvojila drugo mjesto iako je dugo bila u igri i zlatna medalja. Magdalena je srušila 839 čunjeva, tek 7 manje od prvakinje.
Tako su najmlađe kuglačice ŽKK Ogulin pod vodstvom trenerice Ivanke Rebrović ostvarile odličan uspjeh na ovom prvenstvu Hrvatske, dobivši jednu prvakinju i dvije viceprvakinje Hrvatske.

Facebook Comments