Zatvor u Karlovcu ima solidan promet: Sve češće u njemu “odsjedaju” višestruki prekršitelji u prometu, danas stigla još dvojica

Živo je u karlovačkom zatvoru gdje osim kriminalaca koji su pod istragom gotovo svakodnevno pristižu i višestruki prekršitelji propisa u prometu. Jedni izađu, a drugi uđu, dobro je dok na cestama nema većih posljedica od onih po same prekršitelje – zatvor i eventualno novčanu kaznu koja boli po džepu.

Naime, policija nam javlja da su danas pred nadležni Općinski sud uz optužni prijedlog dovedena dvojica višestrukih počinitelja prekršaja tzv. recidivisti koji su jučer kontrolirani u prometu na području Policijske uprave karlovačke.- Jučer je u Karlovcu zaustavljen 39-godišnjak za kojeg je utvrđeno da je upravljao osobnim vozilom zagrebačkih registarskih oznaka u vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije. Nadležni sud izrekao mu je kaznu zatvora u trajanju od 35 dana, javlja policija.

Također je jučer u naselju Banski Moravci na području Karlovca zaustavljen 37-godišnjak za kojeg je utvrđeno da je upravljao osobnim vozilom zagrebačkih registarskih oznaka prije stjecanja prava na upravljanje. Nadležni sud odredio mu je zadržavanje u trajanju od 15 dana.(KAportal)

Facebook Comments