Aktualno Županija

HDZ-ovac Feitl s govornice gurao potpredsjednika karlovačkog vijeća Jarnevića, sve zbog maske

Karlovački aktualac danas je završio incidentom. Nakon što su se za govornicom izredali svi vijećnici koji su imali pitanja, potpredsjednik Vijeća Filip Jarnević iz Živog zida pitanje nije dobio priliku postaviti jer nije ima masku. Iako se “probio” do govornice, jer sjednicu je pratio izvan vijećnice, s nje je izguran.U jednom trenutku iz pozadine dvorane došao je HDZ-ovac, gradski vijećnik i predsjednik županijske Sportske zajednice Želimir Feitl, Jarneviću pred nosom spustio mikrofon, primio ga za rame i počeo gurati s govornice. -Daj se makni tu, i briši, govorio je Feitl. – Nemojte me gurati, sad i fizičko nasrtanje, to su te diktatorske metode. Hoćete me još i istući, pitao je Jarnević.

U tom trenutku se do govornice vratio gradonačelnik Mandić pa se Feitl povukao, a Jarnević odustao od daljnjeg govorenja.

Na snimci na Youtubu-e na 35:37 minuti se vidi što se događa, ali ton je prekinut odmah nakon što je Feitl počeo gurati Jarnevića. No, mikrofon Radio Mrežnice sve je zabilježio.(radio-mreznica)