Aktualno Sport

Tenis – OP Ogulin do 12 godina i ITF u Poreču – juniori

OP Ogulin do 12 godina
Na teniskim terenima u Ogulinu prošli tjedan igralo se Otvoreno prvenstvo Ogulina u tenisu za dječake i djevojčice do 12 godina. Interes za turnir bio je ogroman, gotovo 100 mladih natjecatelja stiglo je u Ogulin.
Na turniru su nastupili i članovi Teniskog kluba Ogulin: Ivan Hasan, Deni Brozović, Mateo Rupčić, Vito Jerak, Viktorija Sabljak, Tatjana Paskaš, Marinela Mihalić. Tatjana Paskaš osvojila je drugo, a Deni Brozović 3/4 mjesto u singlu. Ivan Hasan je u paru sa Hrvojem Jutrešom u polufinalu bio bolji od para Deni Brozović/Matija Mikulec sa 6:2 6:1. Hasan i Jutreša u finalu su pobijedili par Dragičević-Knežević sa 6:2 6:3 i osvojili 1.mjesto.
Kod dječaka, najbolji je bio Deni Brozović, koji je izgubio tek u polufinalu i tako osvojio 3.mjesto.
Kod djevojčica, odlična je bila Tatjana Paskaš, koja je izgubila tek u finalu od Milane Rašan-Buha sa 6:4, 6:2 i tako osvojila 2.mjesto.

ITF u Poreču – juniori
Ivan Karlo Ban i Filip Sabljak prošlog su tjedna nastupili na ITF juniorskom turniru u Poreču (4.rang). Filip Sabljak ušao je u glavni turnir kao “sretni gubitnik” i u prvom kolu izgubio od Mateja Dodiga, dok je Ivan Karlo Ban u četvrtfinalu izgubio od Jakuba Mensika iz Češke.

  1. kolo: Sabljak Filip – Dodig Matej 3:6 7:6 1:6, Ban Ivan Karlo – Šimundža Josip 6:1 6:3
  2. kolo: BanIvan Karlo – Oštro Tin 6:1 1:6 6:1
    Četvrtfinale: Ban Ivan Karlo – Mensik Jakub 1:6 4:6 (D.P)