Županijski HDZ uz Plenkovića – Podupiru ga u najavljenoj političkoj borbi protiv radikalizacije društva, širitelja mržnje i laži, te huškača na nasilje

Ministar Medved poručio je da se ljubav prema narodu i domovini pokazuje djelima

Nacionalno vodstvo i čelnici Zajednice branitelja HDZ-a “Gojko Šušak” iz cijele Hrvatske, među kojima je i predsjednik Zajednice branitelja HDZ-a “Gojko Šušak” Karlovačke županije Tihomir Mamić te 10-ak generala pobjedničke Hrvatske vojske – dali su punu potporu Andreju Plenkoviću za političku borbu koju je najavio protiv radikalizacije društva, huškača na nasilje te širitelja mržnje i laži.

Priopćili su to iz Tajništva županijskog HDZ-a, napomenuvši da je predsjednik HDZ-a i Vlade RH na sastanku sa čelnicima Zajednice u Zagrebu ponovno naglasio da krajnja desnica opravdava, a ljevica minimizira strašni čin na Markovu trgu.
Ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved poručio je da se ljubav prema narodu i domovini pokazuje djelima.

  • Svi konkretni pokazatelji potvrđuju koliko brinemo o hrvatskim braniteljima i njihovim obiteljima. U prošlom mandatu imali smo 297.000 intervencija u cilju psihološke pomoći braniteljima i njihovim obiteljima, čime smo prevenirali niz mogućih samoubojstava. I preventivni sistematski pregledi spasili su tisuće života jer su na njima dijagnosticirane tisuće malignih oboljenja dok su se još mogla izliječiti. Osnovali smo multidisciplinarno povjerenstvo kako bismo, također prvi put, institucionalno pomogli zatočenicima srpskih koncentracijskih logora za tužbe protiv Republike Srbije. Europskim sredstvima gradimo četiri veteranska centra, stambeno zbrinjavamo branitelje i obitelji žrtava, za pola milijarde kuna povećan je proračun našeg ministarstva, kazao je Medved. (kaportal.hr)

Facebook Comments